Ik heb Esther iets meer dan een jaar geleden leren kennen. Mijn doel was om 8 kilo kwijt te raken en om een gezonde blijvende levensstijl te ontwikkelen. Ondanks het feit dat ik de juiste boeken las, had ik een stok achter de deur nodig. Vanaf het eerste moment dat ik Esther ontmoette was er een klik. Ze was erg open door haar eigen ervaringen te delen met betrekking tot een gezonde levensstijl en ze deelde tips vanuit haar dagelijkse routine. Het was direct duidelijk dat zij de juiste kennis bezat. In mijn geval ging het erover om “de knop om te zetten”. Esther was erg geduldig… Ik hou van het feit dat haar aanpak de “heilige driehoek” bevat  – Gezond voedsel, beweging en geest. Uiteindelijk, na een jaar, realiseerde ik dat een verandering alleen maar door mij gemaakt kan worden en dat er discipline nodig is. Ik ben 12 kilo kwijtgeraakt, Ik ben gezond, mijn huid is beter en ik winkel met nog meer plezier dan daarvoor…! Ik kan Esther in alle oprechtheid van harte aanbevelen aan iedereen, ook wanneer je geen gewicht hoeft kwijt te raken, het is een “boost” voor een beter leven.

Esther, Dank je wel!!

Lior Ashkenazi

Ik wist niet goed hoe ik mijn eetpatroon kon invullen. Daarnaast was mijn energie laag en at ik weinig fruit. Daarvoor heb ik hulp gezocht en zo ben ik bij Esther terecht gekomen. Het werken met Esther was fijn, veel persoonlijke aandacht en ze kan zich goed verplaatsen in een ander. Ze heeft een andere kijk op bepaalde onderdelen meegegeven. Het heeft mij meer kennis over eten, een verantwoord voedingspatroon en dus ook meer energie opgeleverd. Daardoor heb ik een betere mindset gekregen. Als je net zoals ik met deze vragen zit kan ik je aanbevelen een traject bij Esther te volgen. Zij mixt professionele kennis met persoonlijke aandacht. Geen standaardbehandeling maar een behandeling die past bij de klant.

Rowena van der Hoeven

Ik wilde graag afvallen omdat ik gezonder wilde worden en bang was om ziek te worden of lichamelijke klachten te krijgen. Ik had van de pedicure gehoord dat jij leefstijlcoach bent en heb me toen voor een traject van zes maanden aangemeld. Het was mijn bedoeling mijn voedingspatroon aan te passen. Daarnaast wilde ik gaan sporten om lichamelijk sterker te worden.

Mijn hele eetpatroon heb ik omgegooid. Ik snoep helemaal niet meer, eet bijna geen vette kaas meer, de cola laat ik staan. Soms doe ik dit nog wel, meestal tijdens een etentje. Verder heb ik er lekkere dingen voor teruggekregen. Van Esther heb ik veel recepten gekregen die ik ben gaan uitproberen. Daarnaast ben ik gestart met Personal Training en iedere week me in het zweet gewerkt. Verder ben ik heel veel gaan fietsen en heb ik een abonnement op de sportschool genomen.

Het was een goed traject. Ik heb geleerd hoe ik deze verandering kon aanpakken en wat belangrijk is, ook kon volhouden. Ik zou het zo weer doen. Het resultaat is mooi, ik ben 15 kilo afgevallen en ik heb er ruim 4% meer spiermassa bijgekregen. Van maat 52 ben ik naar 46 gegaan. Nu kan ik normale broeken aan. Daar ben ik superblij mee.

Bianca van Nierop

Esther Dorrestijn is mijn begeleidster bij het gezond eten. Ik heb het dan niet over afvallen (wat toch wel gebeurt) maar over echt gezond eten vanuit een filosofie die ik iedereen kan aanraden. Enorm veel heb ik al geleerd van Esther en ik weet dat er nog veel meer gaat komen. Wat een topper; dus als je gezond wil gaan eten?, als je echt bereid bent te investeren in jezelf?, als je jou leven een andere wending wil geven? Neem dan contact met deze geweldige Dame.

Dirk Broer

Goedemorgen Esther, vorig jaar, tot het voorjaar, ben je bij ons een aantal weken langs geweest. Na een jaar lang toch jouw leefstijl te volgen hebben we nu dus een beter cholesterol en een beter gewicht. Na een jaar wil ik je dit toch even laten weten.

Ingrid van HolsteijnVia voicemail