Leefstijl vanuit een meerdimensionale en holistische visie

Leefstijl- en Vitaliteitscoaching, Leefstijlgeneeskunde, Duurzame inzetbaarheid & kennissessies

Het Vitaliteitsatoom©

Het Vitaliteitsatoom© van Leefstijlnavigatie

Leven met energie en veerkracht…. 

Een positieve gezondheid is meer dan leefstijl alleen. 

Vanuit onze meerdimensionale aanpak werken wij aan één of meerdere pijlers om balans te krijgen.  Coaching, op welk gebied dan ook, vertrekt altijd vanuit de vraag van de cliënt. Tijdens een uitgebreide kennismaking gaan we samen op zoek naar een passend plan van aanpak. 

Leefstijlnavigatie biedt verschillende programma’s om tot optimale energie & veerkracht te komen. Denk hierbij aan leefstijlcoaching, vitaliteitscoaching, leefstijlgeneeskunde (orthomoleculiare therapie), orthosystemische therapie (holistische fysiotherapie), etc. 

Voorkomen & genezen

Vanuit onze visie ligt de sterke voorkeur bij preventie. Wij richten ons op verschillende manieren op duurzame inzetbaarheid. Vanzelfsprekend door coaching op leefstijl en vitaliteit. Ook door kennisoverdracht via workshops, themabijeenkomsten en onderwijs op diverse gebieden.

Wij richten ons op zowel de zakelijke (BtoB) als particuliere (BtoC) klant. 

Wanneer preventie niet meer voldoende is maken we de stap naar genezen. Het vertrekpunt hierbij is Leefstijlgeneeskunde. Geen medicijnen uit de apotheek. Wel voeding en leefstijl als medicijn. Gebruik makend van wat de natuur te bieden heeft.